Μενού Κλείσιμο

Πέρα από το προφανές… – Άρθρο του Ηλία Χρυσικού

Ηλία Χρυσικού

Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος, νομίζουμε ότι τα είδαμε όλα.

Mας πιάνει θλίψη για αυτό που τελειώνει, αναπολούμε τις καλές στιγμές, αναμασάμε τις άσχημες και τελικά ξεχνάμε ένα βασικό πράγμα, ότι, ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει.

Κι αυτός, -o καινούριος κύκλος-, φέρνει καινούριες εμπειρίες, ανοίγει καινούριους δρόμους, αποκαλύπτει μια νέα πτυχή της ψυχής μας, νέα συναισθήματα, άλλες αντοχές, καινούρια θέλω.

Έτσι καθημερινά αγαπητοί αναγνώστες μου, αναζητάω ανθρώπους που δεν θα φύγουν, δεν θα με προδώσουν και δεν θα φοβηθούν.

Αυτούς που μένουν στα δύσκολα, που έχουν πάντα κάτι σημαντικό να σου πουν, γιατί σε σέβονται, σε αγαπάνε ειλικρινά, και καθάρια.

Αυτούς που ακόμα και η σιωπή τους, η παύση τους, το βλέμμα τους και η απουσία τους, έχουν κάτι να σου πουν..!

Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι εκεί έξω που ανυπομονείς να γνωρίσεις, να θαυμάσεις και να «πάρεις» από αυτούς.

Εύχεσαι να τους συναντήσεις κάποτε και να «ξεδιψάσεις» την ψυχή σου. Κάθε κουβέντα μαζί τους σου υπενθυμίζει πόσα ακόμα έχεις να μάθεις…

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί πόσο όμορφο είναι να βλέπεις πέρα από το προφανές και πέρα από το συνηθισμένο ;

Έτσι προσωπικά καθημερινά «εισπράττω» στην μικρή κοινωνία μου, -μαζί με τον Απόστολο Ζέρβα και τον Γιώργο Φουστάνη-, πολλά χαμόγελα αγάπης.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ελευθερία του τύπου και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε για τα μεγάλα και τα σπουδαία.

Προσωπικά πιστεύω ότι η ευγνωμοσύνη, «χτίζεται» με περισσότερη ευγνωμοσύνη και διατηρεί τον κύκλο της υγιούς κοινωνικής συμπεριφοράς.

Μετά από πολύ καιρό, νιώθουμε ηρεμία και γαλήνη διότι οι θέσεις μας παραμένουν οι ίδιες και αυτή είναι η πραγματικότητα.

Όλοι μαζί, «υπηρετούμε» ένα μαχητικό ραδιόφωνο, κοντά στον παλμό των εξελίξεων, με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις, πλουραλισμό και διεισδυτική προσέγγιση στα γεγονότα.

Εδώ ακούγονται όλα και ακούγονται δυνατά!

 

Ηλίας Χρυσικός

Διευθυντής του Ρ/Σ Ενημέρωση 92.2

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ