Μενού Κλείσιμο

Παραδόθηκαν 300 στολές υψηλής προστασίας στο ΕΚΑΒ Πιερίας

Στα χέρια των ανθρώπων της πρώτης γραμμής, στα χέρια εκείνων που πραγματικά τις χρειάζονται για να συνεχίσουν να προσφέρουν με αρτιότητα και ασφάλεια τις υπηρεσίες τους στους πολίτες της Πιερίας, παρέδωσε σήμερα εκατοντάδες στολές υψηλής προστασίας η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας.

Εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ Πιερίας, το πρωί μετέβησαν στον Καπνικό Σταθμό, από όπου παρέλαβαν σε πρώτη φάση 300 στολές υψηλής προστασίας. Στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Ε.Ο.Δ. ν. Πιερίας υπάρχουν ακόμη 500 στολές με τα ίδια χαρακτηριστικά, οι οποίες συγκεντρώθηκαν μετά από έκκληση που απηύθυνε την περασμένη εβδομάδα η Εθελοντική Ομάδα και στην οποία ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας (και όχι μόνο), συγκεντρώνοντας ένα αξιοσέβαστο ποσό, το οποίο διατέθηκε για την αγορά των στολών.

Μετά τα όσα «ειπώθηκαν» και «γράφτηκαν» την περασμένη εβδομάδα, το γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή αποδεδειγμένα το ΕΚΑΒ Πιερίας διαθέτει μια επαρκή ποσότητα στολών υψηλής προστασίας, την οποία η Εθελοντική Ομάδα Δράσης «διέθεσε με όλη την καρδιά της», όπως ανέφερε και πριν λίγες μέρες ανακοινώνοντας το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας της. Η συγκεκριμένη ποσότητα στολών, θα καλύψει τις ανάγκες του ΕΚΑΒ για τις επόμενες ημέρες και θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο στους αρμόδιους φορείς για περαιτέρω προετοιμασία και προμήθεια τυχόν επιπλέον εξοπλισμού

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ