Μενού Κλείσιμο

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζει τις προβολές της στον Κινηματογράφο Ευκαρπίδη τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου με την Ιταλική ταινία “Απέραντη αγάπη”

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζει τις προβολές της στον Κινηματογράφο Ευκαρπίδη την προσεχή Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 20.00 με την Ιταλική ταινία “Απέραντη αγάπη”.

 

Σύνοψη:

Ρώμη, δεκαετία του 1970: μια εποχή μεγάλων κοινωνικών
και πολιτιστικών αλλαγών, γεμάτη θάρρος και γοητεία. Η οικογένεια Μποργκέτι μόλις μετακόμισε σε μία από τις πολλές νεόκτιστες πολυκατοικίες της πόλης. Όμως παρά
την μαγευτική θέα της Ρώμης από το διαμέρισμα τους στον τελευταίο όροφο, η οικογένεια δεν είναι πια τόσο δεμένη όσο παλιά. Η Κλάρα και ο Φελίτσε δεν είναι πια ερωτευμένοι , αλλά δεν μπορούν να αφήσουν ο ένας τον άλλον. Η Κλάρα προσπαθώντας να ξεφύγει από την
μοναξιά της, βρίσκει καταφύγιο στην ιδιαίτερη σχέση της με τα τρία της παιδιά. Η Αντριάννα, η μεγαλύτερη κόρη, έγινε μόλις 12 χρονών, νιώθει δυσφορία με την ταυτότητα της και η επίμονη προσπάθεια της να πείσει του πάντες ότι είναι αγόρι, κλυδωνίζει την ήδη εύθραυστη ισορροπία της οικογένειας.
Η Πενέλοπε Κρουζ μεσουρανεί ως μητέρα με πηγαία τρυφερότητα, καταπιεσμένα συναισθήματα και τάσεις
απόδρασης. Η ατμόσφαιρα της ταινίας ισορροπεί ανάμεσα στο πραγματικό και το ονειρικό, το αστείο και το δραματικό, η Ρώμη κλέβει την παράσταση χάρη στην τέλεια αναπαράσταση της εποχής και τα τραγούδια της Ραφαέλα Καρά συμπληρώνουν μοναδικά την αφήγηση.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ