Μενού Κλείσιμο

Προβολή της Δευτέρας από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζει τις προβολές της την προσεχή Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 20.00 μ.μ. στον φιλόξενο χώρο του Κινηματογράφου Ευκαρπίδη, με την ταινία  “Τα παιδιά του χειμώνα”.

“Τα παιδιά του χειμώνα / The holdovers”
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν (Η.Π.Α.)
Παίζουν: Πολ Τζιαμάτι, Ντομινίκ Σέσα, Ντα Βαιν Τζό Ράντολφ

Σε ένα διακεκριμένο αμερικάνικο κολέγιο, στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, τη δεκαετία του 1970, ένας δύστροπος καθηγητής είναι αναγκασμένος να παραμείνει στο campus του κολλεγίου, επιφορτισμένος με το καθήκον να προσέχει τους λίγους σπουδαστές, οι οποίοι θα περάσουν τις γιορτές ολομόναχοι μακριά από τις οικογένειες τους. Σ ’αυτό το σκηνικό απομόνωσης, όπου το κρύο και το χιόνι καταπίνουν τα πάντα, ο καθηγητής θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με έναν απείθαρχο αλλά συγχρόνως ιδιοφυή μαθητή, ο οποίος προέρχεται από ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον. Ο καθηγητής θα έρθει κοντά και με την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία θρηνεί για την απώλεια του γιού της στον πόλεμο του Βιετνάμ. Οι τρεις φαινομενικά αταίριαστοι χαρακτήρες, ο καθένας τους φορτωμένος με βαθιές πληγές, θα πρέπει να συνυπάρξουν.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης ξεδιπλώνει μια ιστορία συμφιλίωσης και συνύπαρξης, η οποία ισορροπεί υποδειγματικά ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία, υπενθυμίζοντας μας ότι η επαφή και η λύτρωση μπορούν να φυτρώσουν ακόμη και στο πιο άγονο έδαφος, τις πιο ανύποπτες στιγμές.

Τρέιλερ: https://www.youtube.com/watch?v=hk4G8NLjtFs

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ