Μενού Κλείσιμο

Ενσυνείδητες Κοινωνίες Νέων – Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης στην Κατερίνη

Άτυπη Ομάδα Νέων – Έλληνες Οδυσσείς
 

Η άτυπη ομάδα νέων «Έλληνες Οδυσσείς» προσκαλεί όλους τους νέους ηλικίας 20-30 ετών στη δράση νεολαίας «Ενσυνείδητες Κοινωνίες Νέων» που διοργανώνει στις 20 Οκτωβρίου με θέμα την προώθηση της εσωτερικής γαλήνης και της αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης (Φλέμινγκκ 8) με στόχο την γνωριμία μεταξύ των νέων της περιοχής, τη βιωματική συμμετοχή σε δραστηριότητες Ενσυνειδητότητας (Mindfulness) και την ευαισθητοποίηση για διάφορα κοινωνικά θέματα.

Σκοπός των δράσεων μας είναι η συμμετοχή των νέων στα κοινά, η αυτοβελτίωση και η ενδυνάμωσή τους και η ανταλλαγή απόψεων γύρω από το πως να ζούμε τη ζωής μας πιο ήρεμα, όντας παρόντες την κάθε στιγμή, πως να αντιμετωπίσουμε το άγχος της καθημερινότητας και πώς να επικοινωνούμε καλύτερα με τους γύρω μας.

Η μεθοδολογία του σχεδίου είναι βασισμένη στις αρχές της μη τυπικής και άτυπης μάθησης όπως: ασκήσεις τόνωσης και ενδυνάμωσης ομαδικού πνεύματος, παρακίνησης, εργασία σε μικρές ομάδες, συζήτηση και διάλογο, παρουσιάσεις σε κοινό και δημιουργία βίντεο.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας: https://forms.gle/X6FsJj1zSWX9jvfU7

Event στο Facebook: 

Το σποτάκι της εκδήλωσης:

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ