Μενού Κλείσιμο

«ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2019» – Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Βόλτα στην πόλη κλασικών αυτοκινήτων και συναυλία για μαθητές (το Σάββατο) και ταγκό (την Κυριακή) περιλαμβάνουν οι δύο πρώτες εκδηλώσεις των φετινών εκδηλώσεων «Αικατερίνεια».

Αρχικά το Σάββατο 2 Νοεμβρίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης και θα καταλήξουν στην (κεντρική) πλατεία Ελευθερίας, κατά μήκος του Πεζόδρομου έως το Συντριβάνι.

Μία ευκαιρία για τους φίλους του αυτοκινήτου να δουν από κοντά και να θαυμάσουν οχήματα, που σπάνια, πλέον, συναντά κανείς στους δρόμους. Οι ιδιοκτήτες κάθε αυτοκινήτου θα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία στους επισκέπτες για τη διαχρονική μοναδικότητα των οχημάτων τους.

Ώρα 11:30 π.μ. Πεζόδρομος Μ. Αλεξάνδρου – Πλατεία Ελευθερίας

Την ίδια μέρα, στις 8 το βράδυ στο Πάρκο της Κατερίνης, συναυλία με τον καλλιτέχνη Διεθνούς εμβέλειας HAWK και τον dj APO στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης στο άγαλμα της Πολύτεκνης Μητέρας. Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων- Λυκείων και στη νεολαία της πόλης.

Ώρα 20:00 στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα Αικατερίνεια συνεχίζονται με εκδήλωση Tango με την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης και τον Σύλλογο “Tango Olympo” Κατερίνης. Η εκδήλωση οργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, με την συνεργασία και συμμετοχή των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης.

Ώρα: 12 το μεσημέρι στο κέντρο εκδηλώσεων «ΠΙΕΡΙΔΑ».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ