Μενού Κλείσιμο

Η επικαιρότητα… αλλιώς!

Μετά από μερικές δεκαετίες ενασχόλησης με την δημοσιογραφία, έχω καταλήξει στο εξής (ασφαλές) συμπέρασμα: Το πρόβλημα δεν είναι εκείνοι που δεν ξέρουν να διαβάζουν, αλλά όσοι ξέρουν να διαβάζουν αλλά αδυνατούν να κατανοήσουν… Και κάπως έτσι το κοπάδι με τα λεγόμενα «γίδια» βρίσκει μαντρί στον ατελείωτο κόσμο του διαδικτύου

——-

Με μια μικρή παραλλαγή θα ερμηνεύεται πλέον το γνωστό δημοτικό τραγούδι το οποίο αναφέρει: «Στου παιδιού μου τη χαρά, έσφαξα έναν κόκορά»… Η νέα «βερσιόν» (έκδοση ελληνηστί) του άσματος, πλέον έχει ως εξής: «Στου παιδιού μου τη χαρά, πρόσφερα και 5, 6 κρούσματα»…

——–

Πλέον η επιτυχία ενός γάμου, θα κρίνεται με βάση τα «κρούσματα» που δίνει… Όσο περισσότερα κρούσματα, τόσο μεγαλύτερο «νταβαντούρι». Άμα ένας γάμος (και δεν εννοώ το μυστήριο αυτό καθ’ αυτό) δεν δίνει τουλάχιστον 10 κρούσματα, δεν είναι γάμος παιδιά! Τζάμπα το δώρο δηλαδή!

——–

«Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη». Εκτός και αν έχει προηγηθεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός! Για γέλια και για κλάματα…

——–

Αν ισχύουν όσα καταγράφονται σε δημοσκοπήσεις για την αποδοχή των κομμάτων, τότε κι εγώ αν ήμουν στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας… Δεν είναι καιρός για «ατυχήματα»

——–

Διαβάζω, στο ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου Κατερίνης μετά τη συνάντηση με την Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών «I can‘t breathe»: ο κ. Κουκοδήμος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια της ΟΠΠ και την προθυμία του να συνδράμει τη Συντονιστική Επιτροπή στις επόμενες ενέργειές της, που μεταξύ άλλων το αμέσως προσεχές διάστημα, περιλαμβάνουν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Με συγχωρείτε, αλλά εμένα αυτό περισσότερο σε «απειλή» μού κάνει, παρά σε ενημέρωση…

———

Με την απάντηση στο «δεν έχω να φάω», πιές τσάι κεφιού, ο Ερντογάν από «Σουλτάνος», έγινε απλά «Μαρία Αντουανέτα». Δεν το λες και επιτυχία!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ