Μενού Κλείσιμο

Θεματικό Πάρκο στις Καρυές

Ημερίδα από τον «Μαστόδοντα» σε συνεργασία με το Λίκνο των Μουσών

 

Ημερίδα, με θέμα την πρόταση δημιουργίας Θεματικού Πάρκου στις Καρυές Πιερίας, διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια» 

 

Βασικός εισηγητής του θέματος ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Λίκνο των Μουσών» Αναστάσιος Γκρέμος, ο οποίος αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στην ιδέα της δημιουργίας του Θεματικού Πάρκου, την συμβολή του στην προστασία και την ανάδειξη του πολιτισμού, της ιστορίας και των τοπικών παραδόσεων. Ο κ. Γκρέμος αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής μέσα από τις προεκτάσεις της δημιουργίας του συγκεκριμένου Θεματικού Πάρκου.

«Ο Όμιλός μας τηρώντας τις βασικές αρχές του ιδρυτικού καταστατικού, αλλά και των επιδιώξεων των μελών  του  στηρίζουμε τις όποιες συνέργειες και  συνεργασίες για την προστασία και την ανάδειξη του υλικού και άυλου πλούτου της Πιερίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο «Μαστόδοντας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου διατηρεί θετική στάση προκειμένου να συμβάλει και με την δική του δυναμική σε αυτήν την προσπάθεια. Για αυτόν τον λόγω θα κατατεθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση του Ομίλου προκειμένου να ψηφιστεί από την ολομέλεια η συνέργεια με το Ι.Π.Α.Π.Ο. «Λίκνο των Μουσών».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ