Μενού Κλείσιμο

Φαρμακευτικός Σύλλογος Πιερίας: Μέσω ειδικής πλατφόρμας η διάθεση των «self test»

Η διάθεση των self-test θα γίνεται από τα φαρμακεία, μόνο κατά τη διάρκεια του κανονικού ωραρίου τους και μέσω της ειδικής πλατφόρμας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πιερίας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο Φ.Σ.Πιερίας  σας ενημερώνει  ότι τα SELF TEST για χρήση στο σπίτι θα παραληφθουν  από τα φαρμακεία τις επόμενες ημέρες.

Τα τεστ θα διατεθούν μέσω ειδικής πλατφόρμας πρώτα στους μαθητές των λυκείων και στους καθηγητές ,των οποίων τα ΑΜΚΑ θα είναι ενεργοποιημένα. Την επομένη εβδομάδα στην εφαρμογή θα ενεργοποιηθούν και άλλες κατηγορίες πολιτών για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε.

Επίσης ενημερώνουμε τους πολίτες της Πιερίας ότι η διάθεση των ΤΕΣΤ θα γίνεται μόνο κατά την διάρκεια του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων και όχι κατά τις ώρες των εφημεριών  ,για λόγους εξυπηρέτησης των επειγόντων περιστατικών.

Ελπίζουμε στην κατανόηση και την συνεργασία των πολιτών της Πιερίας ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτή την δύσκολη κατάσταση χωρίς προβλήματα.»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ