Μενού Κλείσιμο

Εσπερίδα με ομιλητή τον Bill Lewis, διοργανώνει το ΕΒΕ για υγιείς και μη υγιείς επιχειρήσεις

Τα «βήματα προς την επιτυχία» στο Επιμελητήριο

 

Το Επιμελητήριο Πιερίας θα φιλοξενήσει τον διεθνούς φήμης Αμερικανό σύμβουλο μεγάλων εταιρειών και οργανισμών κ. Bill Lewis, σε εσπερίδα με θέμα: «Υγιείς και μη υγιείς επιχειρήσεις: Βήματα προς την επιτυχία», την ερχόμενη Τετάρτη (27 Νοεμβρίου) στις 7 το απόγευμα, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος).

 

Ο κ. Bill Lewis μεταφέροντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του θα αναλύσει θέματα που αφορούν τις εταιρίες αναφορικά με το πόσο υγιής ή μη υγιής είναι μία επιχείρηση, παράμετροι που οδήγησαν στην υφιστάμενη κατάσταση, τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση, ποιες αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές να αποφεύγονται, αν υπάρχει ελπίδα σε μια μη υγιή επιχείρηση, πως οι υγιείς επιχειρήσεις θα επιτύχουν μια μακροπρόθεσμη επίτευξη υψηλών οικονομικών και λειτουργικών αποτελεσμάτων.

Μετά την παρουσίαση ο κ. Bill Lewis θα είναι διαθέσιμος να γνωρίσει και να ακούσει το κοινό, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να παρέχει συμβουλές και απόψεις σε ότι αφορά την οργανωτική ευθυγράμμιση, την ανάπτυξη και τις αλλαγές που ήδη εφαρμόζονται στο εξωτερικό στοχεύοντας στην καλύτερη απόδοση των εταιριών.

Η εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.). Ο κ. Bill Lewis ήταν κεντρικός ομιλητής σε τρεις προηγούμενες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ημερίδες που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πιερίας στο παρελθόν.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ θα υπάρχει και ταυτόχρονη μετάφραση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

 

«Ποιος είναι» ο Bill Lewis

Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων διεθνούς εμβέλειας, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας. Πρόεδρος του Extension Management Inc. (EMI), μια εταιρία Συμβουλευτική που εξυπηρετεί οργανισμούς να πετύχουν άνοδο μέσω της μεγαλύτερης δυνατής αξιοποίησης των δυνατών σημείων και των ταλέντων των ανθρώπων που αποτελούν τους οργανισμούς αυτούς.

Έχει συνεργαστεί με οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς – Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, ΜΚΟ, Κυβερνητικά Τμήματα,  βιομηχανίες παραγωγής, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως το Υπουργείο Ενέργειας Ιράκ, ο Οργανισμός εργοδοτών και βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), το ΕλληνοΑμερικανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με Σχολές Διοίκησης επιχειρήσεων και Πανεπιστήμια στην Ελλάδα, Ρωσία, Ουζμπεκιστάν, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Μεξικό, Κίνα, Βουλγαρία, Ενωμένο Βασίλειο, κ.α., με εταιρίες των ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Η εμπειρία του, οι πρακτικές του γνώσεις καθώς επίσης και η διαπολιτισμική κατανόηση και οι διακρίσεις του, έχουν αλλάξει ριζικά την έννοια της «Διαχείρισης Αλλαγών». Κάποιοι αποκαλούν τον κ. Lewis ως τον «γιατρό των επιχειρήσεων», εξαιτίας της εκπληκτικής δυνατότητάς του να «διαγνώσει» τις ανάγκες του κάθε πελάτη με τον οποίο συνεργάζεται.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ