Μενού Κλείσιμο

Άννα Μάνη: Εξαιρετικά χρήσιμη η τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα «Γέφυρα»

Εξαιρετικά χρήσιμη χαρακτηρίζει την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και τον πρόεδρο του ΕΒΕ Πιερίας, η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη.

Στην τηλεδιάσκεψη, όπου έγινε αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα προστασίας πρώτης κατοικίας «Γέφυρα» συμμετείχαν φορείς της Πιερίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η κ. Μάνη σε ανακοίνωση που εξέδωσε «Το πρόγραμμα “Γέφυρα” αφορά την εννεάμηνη επιδότηση δανείων με υποθήκη την πρώτη κατοικία όσων επλήγησαν από τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας και έχει ήδη βρει τεράστια απήχηση από τους πληττόμενους δανειολήπτες με περισσότερες από 50.000 αιτήσεις στον ένα μήνα λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας.»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στην ψηφιακή πλατφόρμα www.keyd.gov.gr μέσω μιας απλής και εύκολης για τον χρήστη διαδικασίας, χωρίς να χρειάζεται η συνυποβολή οποιουδήποτε δικαιολογητικού.

Οι ενδιαφερόμενοι δανειολήπτες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΓΔΙΧ (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/), καθώς και στο τηλέφωνο 213.212.57.30, όπου και έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τηλεσυνάντηση για να εξυπηρετηθούν από ένα εκ των 50 Κέντρων – Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, τα οποία λειτουργούν πανελλαδικά.

Εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λάβουν την κρατική επιδότηση για συνολικά 9 μήνες.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ