Μενού Κλείσιμο

«Αδειάζει» τους «κατά φαντασίαν» υποψήφιους προέδρους της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ Πιερίας), ο Τομεάρχης Λευτέρης Κλώνος

Σε φάση εσωκομματικών εκλογών έχει εισέλθει η Νέα Δημοκρατία αφού το προσεχές διάστημα αναμένεται να εκλέξει (από τη βάση) τον πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (πρώην ΝΟΔΕ) Πιερίας, αλλά και τα μέλη που θα την απαρτίζουν.

Η συγκεκριμένη περίοδος αποτελεί «αγαπημένη εποχή» για διάφορα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να δηλώνουν την υποψηφιότητα οπουδήποτε σταθούν και βρεθούν, εκτός από εκεί που θα έπρεπε, δηλαδή στον Τομεάρχη της ΔΕΕΠ Πιερίας Λευτέρη Κλώνο, ο οποίος με δήλωσή του, επιχειρεί να βάλει ένα τέλος σ’αυτήν την πρακτική η οποία εκθέτει και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την κομματική οργάνωση του νομού.

Το τελευταίο διάστημα «παρελαύνουν» από ιστοσελίδες και blogs «δηλώσεις υποψηφιότητας για την προεδρία, στελεχών που όχι μόνο δεν έχουν την «νομιμοποίηση» να το πράξουν, αλλά σε κάποιες των περιπτώσεων λειτουργούν και «απωθητικά» για το μέσο στέλεχος του κόμματος. Συνήθως οι «δηλώσεις» παρα-πληροφόρησης, όπως τις αναφέρει ο κ. Κλώνος, συνοδεύονται και από ανάλογες φωτογραφίες ανυποψίαστων υψηλόβαθμων στελεχών που κατά καιρούς επισκέφθηκαν την περιοχή μας.

Σε όλη αυτήν την κατάσταση ο Τομεάρχης της Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟΔΕ) Πιερίας επιχειρεί να βάλει ένα «φρένο», σε όσους εις βάρος της κομματικής οργάνωσης προσπαθούν να «πλασαριστούν» ως μεγαλοστελέχη. Ο κ. Κλώνος, σε όλους, υποδεικνύει τον «καταστατικό δρόμο» ο οποίος περνάει από τον ίδιο

Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Κλώνου, έχει ως εξής:

«Ενόψει  των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα να ενημερώσω τα κομματικά μέλη του Νομού μας ότι την αποκλειστική ευθύνη της οργάνωσης της εκλογικής διαδικασίας την έχει ο υπογράφων.

Θα παρακαλούσα λοιπόν, όποιο μέλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος – υποψηφία να με  ενημερώσει εγκαίρως προσωπικά, και να μην το (παρα)πληροφορούμαι από τα μέσα δικτύωσης η τα δημοσιογραφικά sites, διότι θα θεωρηθεί ως έλλειψη σεβασμού προς την Διοργανώτρια Αρχή – Γραμματεία Οργανωτικού καθώς και τις γενικότερες διαδικασίες του Κόμματος που ορίζονται από το καταστατικό του.

Επιθυμία όλων είναι η διεξαγωγή μιας ομαλής διαδικασίας χωρίς εντάσεις και εσωτερικές διαμάχες ,ιδιαίτερα σε έναν νομό που έστειλε ένα σαφές μήνυμα συσπείρωσης τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Εθνικές εκλογές.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Ελευθέριος Γ. Κλώνος

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ