Μενού Κλείσιμο

Η Πιερία «αποχαιρετά» τον Θεόδωρο Μήτρα

Το «ύστατο χαίρε», στον Θεόδωρο Μήτρα λέει σήμερα η Πιερία στις 3:30 το μεσημέρι στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας. Ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχασε τη μάχη με τον Covid σε ηλικία 72 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σε στενό κύκλο, λόγω των υγειονομικών μέτρων που είναι σε ισχύ.

Ο Θεόδωρος Μήτρας, διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, από το 1993 έως το 1996 και υπήρξε ενεργό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος στην Πιερία επί πολλές δεκαετίες.

Ανακοίνωση για την απώλεια του πρώην βουλευτή, εξέδωσε Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ., με την οποία «αποχαιρετά με θλίψη» τον πρώην Βουλευτή.

Ο εκλιπών, αναφέρει η ΔΕΕΠ, υπηρέτησε με  πάθος την παράταξή και τον λαό της Πιερίας ως Βουλευτής, την περίοδο 1993-1996. Η Νέα Δημοκρατία, πενθεί έναν μαχητικό αγωνιστή, που την υπηρέτησε με συνέπεια επί δεκαετίες. Ο Θόδωρος Μήτρας ήταν ένας μαχητικός δικηγόρος και πολιτικός, υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος».

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του, να εκφράσει τα θερμα και ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του και να δημοσιεύσει το παρόν στον τοπικό τύπο.

Ανακοίνωση για την απώλεια του Θεόδωρου Μήτρα, εξέδωσε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης. «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του συναδέλφου Θεόδωρου Μήτρα, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα, ημέρα Τρίτη 12/01/2021.

Ο Θεόδωρος Μήτρας ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, υπηρέτησε το λειτούργημα του δικηγόρου με ήθος, σοβαρότητα και υψηλή επιστημοσύνη. Ήταν αγαπητός στους συναδέλφους και έχαιρε του σεβασμού όλων.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν στους δικούς του ανθρώπους θερμά συλλυπητήρια», αναφέρει.

Να σημειωθεί πως το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου, αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος,  υπέρ του Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δικηγόρου και πρώην βουλευτή της  Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρου Μήτρα, για την αδόκητη απώλειά του, εξέφρασε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Φώντας Μπαραλιάκος.

Όπως τονίζει ο κ. Μπαραλιάκος, «ο Θεόδωρος Μήτρας υπηρέτησε την Πιερική κοινωνία με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση του καθήκοντος τόσο ως δικηγόρος όσο και ως αιρετός στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στα πολιτικά δρώμενα του νομού προτάσσοντας την ανάδειξη της Πιερίας και των ζητημάτων της.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την απλότητα, την γλυκύτητα και την πραότητα του χαρακτήρα του αλλά και για την διάθεση προσφοράς στον τόπο του και τους συμπολίτες του.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ