Μενού Κλείσιμο

Ο Π.Παππάς στη Γευγελή για την ακρίβεια και το πλήγμα στις τοπικές αγορές της Β. Ελλάδας

Ο Πέτρος Παππάς, αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία-Θράκη και Βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στη πόλη Γευγελή της Βόρειας Μακεδονίας με σκοπό να καταγράψει τις διαφορές που υπάρχουν στις τιμές, αλλά και να αναδείξει το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αναγκάζονται να καταφεύγουν στην αγορά της γειτονικής χώρας λόγω των συνεχόμενων ανατιμήσεων και της ακρίβειας.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων περνούν κάθε μέρα τα σύνορα, τόσο από τον Νομό Κιλκίς όσο και από τους γειτονικούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας, για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στην γείτονα χώρα.

Είναι γεγονός πως η βενζίνη, το πετρέλαιο, τα αγαθά στα σούπερ μάρκετ, τα είδη μαναβικής και οι οδοντιατρικές υπηρεσίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. 

Ο βουλευτής Κιλκίς συνάντησε ανθρώπους από το Κιλκίς, την Πέλλα, την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη και όλοι τόνισαν πως η ακρίβεια τους οδηγεί στο να περνάνε τα σύνορα και να αναζητούν χαμηλότερες τιμές.

Το πλήγμα μεγαλώνει για τις τοπικές αγορές της Βόρειας Ελλάδας, ενώ η Κυβέρνηση με ασπιρίνες νομίζει ότι θα αντιμετωπίσει την ασήκωτη ακρίβεια που μαστίζει τους Έλληνες.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ