Μενού Κλείσιμο

Αρκεί… να έχουμε την υγεία μας – Άρθρο του Ηλία Χρυσικού

Ηλία Χρυσικού

Του Ηλία Χρυσικού

Διευθυντή Ρ/Σ Ενημέρωση 92,2

 

Ζούμε σε μια εποχή δύσκολη, με Covid -19 με ή χωρίς ελπίδα, με «φως» ή χωρίς φως και προφανώς ανήμποροι να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες μας και όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε… Εύκολα θα έλεγα πως το μέλλον μας, είναι δυσοίωνο – με όσα συμβαίνουν σήμερα- και μάλιστα χωρίς να μπορούμε να το προβλέψουμε.

Περιμένοντας την επόμενη μέρα, με καινούργιες περιπέτειες, -στην εποχή του Κορωνοιού-, μαθαίνουμε να αγωνιζόμαστε και να έχουμε όνειρα με κάθε κόστος. Μάθαμε να είμαστε μαχητές στη ζωή και να αντιμετωπίζουμε την όποια κατάσταση, εύκολη ή δύσκολη. Μπορεί μέσα από αυτές τις δυσκολίες, κάποιοι να χάσανε τον εαυτό τους, όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε, το τι θέλουμε και ποιοι τελικά είμαστε.

Ως δημοσιογράφος γράφω και μιλάω δημόσια, κρίνομαι για όσα λέω και για όσα δεν λέω. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι: «Να είμαστε πάνω από όλα όλοι άνθρωποι. Άνθρωποι με συναίσθημα και όχι μηχανές. Στη ζωή όλα είναι κύκλος.

Πάντα μετά από ένα τέλος, υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο ενδιαφέρουσα και μια συναρπαστική διαδρομή. Αρκεί να έχουμε την υγεία μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και την εκτίμηση σας!

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ