Μενού Κλείσιμο

Στις υπό κατασκευή αθλητικές εγκαταστάσεις του Κτήματος Κατερίνης η αντιπεριφερειάρχης

Οι εργασίες συνεχίζονται

 

Στην αιχμή της δράσης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ο αθλητισμός και η ενίσχυσή του με τη δημιουργία κατάλληλων αθλητικών εγκαταστάσεων, δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης

 

Επίβλεψη των εξελισσόμενων παρεμβάσεων του έργου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης», πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Παναγιώτης Μαυρίδης.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, όπως αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες για την αποπεράτωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, που βρίσκονται στο οικοδομικό τετράγωνο 365α της Πολεοδομικής Ενότητας Εθνικού Σταδίου του Δήμου Κατερίνης, ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το οποίο είναι χαρακτηρισμένο «Χώρος Αθλητισμού».

Η τεχνική μελέτη του έργου, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, περιλαμβάνει δυο γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο μπάσκετ, κτίριο αποδυτηρίων και κτίριο αναψυκτηρίου και έχει σκοπό τον εκσυγχρονισμό  των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου αυτών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, επεσήμανε ότι το πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, περιλαμβάνει σημαντικά έργα, που καλύπτουν τις ανάγκες του κοινωνικού αθλητισμού και τις προοπτικές ανάπτυξής του. «Ο αθλητισμός και η ενίσχυσή του με τη δημιουργία κατάλληλων αθλητικών εγκαταστάσεων, βρίσκεται στην αιχμή της δράσης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού της τοπικής αθλητικής ανάπτυξης», δήλωσε η κ. Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ