Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση του δημάρχου Πύνδας Κολινδρού με τον υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ – Την ενίσχυση του Κ.Υ. Αιγινίου ζήτησε ο κ. Μανώλας

Η παροχή υπηρεσιών υγείας στις περιοχές της βόρειας Πιερίας, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού και του Υποδιοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (3η ΥΠΕ).

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις του με τους δημάρχους της Πιερίας, ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Κωνσταντίνος Χρίστογλου, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού. Στη συνάντηση συμμετείχε και η αναπληρώτρια υπεύθυνη συντονισμού επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αιγινίου Χρυσούλα Λυκίδου

Όπως έγινε γνωστό συζητήθηκαν τρόποι για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των δημοτών, με ιδιαιτέρα έμφαση στη βελτίωση των παρεχομένων κατά τη θερινή περίοδο υγειονομικών υπηρεσιών στους παραθαλάσσιους οικισμούς του δήμου, οι οποίοι δέχονται και το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

Από τον Δήμαρχο τονίσθηκε η φιλότιμη προσπάθεια του προσωπικού του ΚΥ Αιγινίου για την κατά το δυνατόν καλύτερη παροχή υγειονομικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε τόσο η μείωση του αριθμού του προσωπικού του ΚΥ κατά τα προηγούμενα χρόνια, όσο και η έλλειψη βασικών ιατρικών ειδικοτήτων.

Ο Υποδιοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. τόνισε τη σημασία της παροχής βελτιωμένων υγειονομικών υπηρεσιών στους κατοίκους της υπαίθρου και επεσήμανε την προσπάθεια που καταβάλλει η Υπηρεσία του στον τομέα αυτό και στο πλαίσιο του γενικότερου προγραμματισμού του Υπουργείου Υγείας. Ο κ. Χρίστογλου διαβεβαίωσε τον κ. Μανώλα, πως εντός των αρμοδιοτήτων του, θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια τόσο για τη συμπλήρωση των ελλείψεων του ΚΥ Αιγινίου, όσο και για τη βελτίωση των παρεχομένων υγειονομικών υπηρεσιών στις έδρες και στα εξυπηρετούμενα ιατρεία του δήμου.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ