Μενού Κλείσιμο

Σχολικοί Τροχονόμοι Κατερίνης – Συνεχείς ενημερωτικές συναντήσεις για την προώθηση των αιτημάτων τους

Ξεχωριστές συναντήσεις με τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντα Μπαραλιάκο και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, είχε η Επιτροπή Σχολικών Τροχονόμων Δήμου Κατερίνης, όπου κατέθεσαν τα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Επιτροπής, αρχικά συναντήθηκαν με τον κ. Μπαραλιάκο, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα θέματα που του τέθηκαν ενώ δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει στον αρμόδιο υπουργό. Όπως δήλωσε ο βουλευτής Πιερίας, θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Επιτροπή για το θέμα της πληρωμής τους για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο του 2020, αλλά και τις ενέργειες που ο ίδιος προτίθεται να κάνει.

Εν τω μεταξύ η Επιτροπή Σχολικών Τροχονόμων Κατερίνης, συναντήθηκε και με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ κ. Γιάννη Δελή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κατερίνη με την ευκαιρία της ομιλίας του κ. Δελή στην πόλη μας. Η επιτροπή ενημέρωσε τον βουλευτή Θεσσαλονίκης για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των σχολικών τροχονόμων και κυρίως για την μη πληρωμή τους το χρονικό διάστημα Απριλίου-Μαΐου 2020, ενώ ζήτησαν την συνδρομή τόσο του ίδιου του βουλευτή αλλά και του κόμματος του στην δημοσιοποίηση των προβλημάτων τους.

Από την πλευρά του ο κ. Δελής, εξέφρασε την συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα όπως τα χαρακτήρισε,  των σχολικών τροχονόμων και δεσμεύτηκε να βοηθήσει μεταφέροντας όσα άκουσε στο κόμμα του. «Θα είμαστε δίπλα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας στηρίξουμε» διαβεβαίωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Νωρίτερα η επιτροπή συναντήθηκε με τον Νίκο Τσουπέη, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Κατερίνης και τον Στέλιο Κλιγκόπουλο από το ΠΑΜΕ Πιερίας.

Τόσο ο κ. Τσουπέης όσο και ο κ. Κλιγκόπουλος εξέφρασαν την στήριξη τους στον αγώνα των σχολικών τροχονόμων και υποσχέθηκαν ότι θα είναι συμπαραστάτες στα δίκαια και αυτονόητα αιτήματά τους.

Η επιτροπή, με ανακοίνωσή της εξέφρασε και δημόσια τις ευχαριστίες της, τόσο προς τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντα Μπαραλιάκο, όσο και προς τον βουλευτή ΚΚΕ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Δελή, αλλά και την Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κατερίνης και το ΠΑΜΕ Πιερίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξαν για τα προβλήματά τους.

«Η επιτροπή θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες και όσο χρειαστεί, με αμείωτο ρυθμό τις επαφές της με θεσμικούς και μη παράγοντες της πόλης μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ