Μενού Κλείσιμο

Ματαιώνεται η φετινή διοργάνωση «Τρέχω για την Κατερίνη» – Ραντεβού το ’21 λένε οι διοργανωτές

Στην απόφαση να ματαιωθεί η φετινή διοργάνωση «Τρέχω για την Κατερίνη», προχώρησαν ο ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης και ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς», εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης που είναι σε εξέλιξη.

«Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δρόμου – θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», συνεκτιμώντας τις παραμέτρους και εξελίξεις της υγειονομικής κρίσης και προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία, ανακοινώνουν τη ματαίωση της φετινής διοργάνωσης», αναφέρουν χαρακτηριστικά ΟΠΠΑΠ και Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «Ζευς» στην κοινή τους ανακοίνωση.

Παράλληλα, εκφράζουν δημόσιες ευχαριστίες προς όλους τους Φορείς, Οργανισμούς, Χορηγούς, Συλλόγους, Εθελοντές και Αθλητές, που διαχρονικά λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

«Με την ευχή σύντομα ο περιορισμός των αγωνιστικών δραστηριοτήτων μαζικού αθλητισμού, να αποτελέσει παρελθόν, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στις οδηγίες των κρατικών φορέων για την ασφάλεια, την προστασία της υγείας αθλητών, εθελοντών, θεατών δίνουμε αθλητικό  ραντεβού για τον Οκτώβριο του 2021», καταλήγει η ανακοίνωση 

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ