Μενού Κλείσιμο

«Τρέχω για την Κατερίνη»

Η ώρα των… αριθμών

 

Τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής, σε μία διαδρομή γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και πολλές συγκινήσεις θα ζήσουν όλοι όσοι λάβουν μέρος είτε ως αθλητές, εθελοντές είτε ως θεατές στη φετινή διοργάνωση – θεσμό «Τρέχω για την Κατερίνη», την Κυριακή με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.

 

Όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη, αριθμούς συμμετοχής, θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από το περίπτερο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς» στην πλατεία Ελευθερίας, κατά τις ημέρες  Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ώρες 10:00: π.μ. έως 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00.

Επίσης, το Σάββατο (παραμονή του αγώνα) από τον ίδιο χώρο, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00. Η παραλαβή των ομαδικών συμμετοχών θα γίνεται από την Αστική Σχολή.

Όλοι οι συμμετέχοντες, που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα και το αργότερο έως τις 10:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας).

Να σημειωθεί πως Δεν θα διατίθενται αριθμοί συμμετοχής στην αφετηρία του αγώνα

 

Μεταφορά αθλητών

Από την κεντρική πλατεία, λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα (Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας). Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 09:00 έως τις 10:00 π.μ.

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), διοργανώνεται από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου διοργάνωσης – Αστική Σχολή).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ