Μενού Κλείσιμο

Η ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων το θέμα διαβούλευσης από την Ε.Ο.Δ.ν. Πιερίας

Διαβούλευση επί… πραγματικών δεδομένων

 

Δημόσια συζήτηση για τη λειψυδρία και τα έντονα προβλήματα υδροδότησης τα οποία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Νέας Τραπεζούντας, διοργανώνει την Κυριακή το πρωί η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας. Η συζήτηση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλέξανδρος Υψηλάντης» στην Ν. Τραπεζούντα στις 11:30 το πρωί

 

Στην συζήτηση που είναι ανοιχτή για κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται, έχει κληθεί και η πολιτική ηγεσία της ΔΕΥΑ Κατερίνης. Την πρόσκληση απευθύνουν η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σε συνεργασία με πρωτοβουλία πολιτών του χωριού.

Θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό το οποίο έχει ληφθεί πρόσφατα από τις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων και του φράγματος της Μόρνας, όπως επίσης και από τον εγκαταλελειμμένο ΧΥΤΑ ο οποίος αποτελεί μόνιμη πηγή ρύπανσης του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής.

Η πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Πιερίας, «αποσκοπεί στην έναρξη δημόσιου διαλόγου για την ορθολογιστική διαχείριση των υδάτινων πόρων στον τόπο μας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της λειψυδρίας των επόμενων ετών.»

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ