Μενού Κλείσιμο

Δώρα γενεθλίων..για όλη την παρέα!

Τελικά είναι ποτέ κανείς ικανοποιημένος με τα δώρα που λαμβάνει στα γενέθλιά του, ή θα ήταν προτιμότερο να ανακοίνωνε εξαρχής την επιθυμία συγκέντρωσης χρηματικού ποσού για ένα μελλοντικό σχέδιο για την υποστήριξη κάποιου εθελοντικού εγχειρήματος;

Και από την άλλη μεριά, παίρνουμε και εμείς οι ίδιο στα σοβαρά το ρόλο της προσφοράς, ή προσπαθούμε να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα από την κοινωνική υποχρέωση;

Η αλήθεια σίγουρα βρίσκεται κάπου στη μέση, και επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την οικειότητα και τη δυναμική κάθε σχέσης ενώ σίγουρα παίζει ρόλο και η προσωπική ικανότητα των εύστοχων επιλογών, που ποικίλει.

Η χρυσή τομή, βρίσκεται είτε στην επιλογή κάτι λιγότερο προσωποποιημένου, με πιο παρεΐστικη ή εμπειρική διάθεση, είτε στην έμμεση ανάθεση σε τρίτο!
Και ας δούμε τώρα τι ακριβώς εννοούμε με αυτό!

  • Έτοιμες Λύσεις

Εννοείται ότι υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις τον πονοκέφαλο και τη διερεύνηση των πολλαπλών επιλογών. Αρκεί απλά να επιλέξεις δώρα για γενέθλια από το wineoutlet.gr ή άλλα καταστήματα που προσφέρουν τη δυνατότητα συνδυασμού προϊόντων (όπως καλλυντικά και άλλα προϊόντα περιποίησης). Αν το επιθυμείς, σου δίνεται η δυνατότητα να σχηματίσεις το δικό σου bundle, αλλά θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος και πιθανώς γνώσεις, και η αποφυγή τους ήταν εξαρχής προαπαιτούμενο.

  • Με παρέα είναι πάντα πιο ωραία

Κάτι που θα σου δώσει κίνητρο για μια ενδεχομένως πιο ενδελεχή αναζήτηση, και ταυτόχρονα θα διαφοροποιήσει την αξία του δώρου, είναι να επιλέξεις κάτι που δε θα απευθύνεται άμεσα αποκλειστικά στον εορτάζοντα, αλλά θα απαιτεί μια πιο συλλογική συμμετοχή. Για παράδειγμα, επιλέγοντας ένα από ξεχωριστά καλάθια με ποτά για δώρο από την Cava Canava, το πιθανότερο είναι πως θα γευτείς σύντομα και ο ίδιος κάποιο από αυτά, σε μια προσεχή συγκέντρωση με την παρέα. Στο αντίστοιχο μοτίβο ανήκουν και τα επιτραπέζια παιχνίδια προφανώς, που δεν έχουν και αμελητέο κόστος, και σίγουρα θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

  • Περιπέτεια

Στην τελευταία μας πρόταση συναντάμε κάτι ακόμη που δεν απαιτεί να ξέρεις πολλές πτυχές της προσωπικότητας του ατόμου, παρά μόνο αν προτιμά ή όχι τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες εξωτερικού χώρου.

Μονοήμερες εκδρομές και εναλλακτικές αποδράσεις, τοίχοι αναρρίχησης, αθλήματα όπως τοξοβολία και βόλτα με αερόστατο, είναι μερικές πολύ ενδεικτικές επιλογές.

Ανάλογα με το ποσό που έχεις στη διάθεσή σου, μπορείς να επιλέξεις αν το δώρο σου θα εξασφαλίζει μία μόνο θέση, αν θα συμμετάσχεις και ο ίδιος, ή θα δώσεις την ελεύθερη επιλογή για το +1 ! 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ