Μενού Κλείσιμο

4 Δώρα που θα του Κλέψουν την Καρδιά

Παρότι οι κοινωνικοί κανόνες θέλουν τις γυναίκες να γίνονται συχνότερα δέκτες δώρων από τους συντρόφους τους, αυτό δε σημαίνει ότι και εκείνοι δεν επιθυμούν και δεν απολαμβάνουν αντίστοιχα, να δέχονται αγαθά και αντικείμενα ως ενδείξεις αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπό τους.

Ναι, υπάρχουν κάποια δώρα που χαρακτηρίζονται ως αντρικά, ή ακόμη ολόκληρες σελίδες με “Δώρα για Εκείνον” σε διάφορες ιστοσελίδες, όμως αν ψάχνεις κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο, θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια, και το eptanews.gr θα σε βοηθήσει σε αυτή. Δεν ξέρουμε αν θα το χαρακτηρίζαμε ως μια απαιτητική αποστολή, όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και κάθε άντρας, έχει έκδηλες ενδείξεις του γούστου και των ενδιαφερόντων του, για όποιον τον παρατηρεί προσεκτικά.

 

  1. Δείπνο για Δύο 

Κατά τη λαϊκή παροιμία, η καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι, κι έτσι δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μια μοναδική γευστική εμπειρία, από τις 4 κορυφαίες επιλογές δώρου.

Το πόσο ψηλά θα θέσεις τον πήχη δυσκολίας είναι κάτι που εξαρτάται από εσάς, το διαθέσιμο χρόνο σας και το περιθώριο που έχεις να θυσιάσεις σε ενδεχόμενες αποτυχίες. Δε χρειάζεται πάντως να είναι κάτι εξεζητημένο. Κάτι που γνωρίζεις με βεβαιότητα πως του αρέσει ή κάτι που σας ζητάει καιρό, είναι ικανοποιητικές επιλογές.

Αν πάλι η μαγειρική δεν είναι το αγαπημένο σας σπορ, κλείστε τραπέζι στο αγαπημένο του εστιατόριο για το κυρίως, και σερβίρεις το επιδόρπιο στο σπίτι! 

  1. Η Δικιά του Ανδρική Κολώνια

Αρκετά προσωπικό δώρο και σίγουρα διακινδυνευμένη επιλογή για κάποιον που δε γνωρίζεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εφόσον ξέρεις ποια είναι η κολώνια που χρησιμοποιεί, δεν υπάρχει τίποτα να σε σταματάει από το να φτιάξεις ένα μοναδικό πακέτο με κολώνια, aftershave και αφρόλουτρο. Αν πάλι σου αρέσει το ρίσκο και θες να τον εντυπωσιάσεις, μοναδικά αρώματα για τον άνδρα από το Fotopharmacy.com σε περιμένουν. Τουλάχιστον φρόντισε να ξέρεις τις αγαπημένες του μυρωδιές και την επιθυμητή ένταση.

  1. Της Οικογενείας

Ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξεις σε έναν άντρα την αφοσίωσή σου σε αυτόν, να σφραγίσεις την παρουσία του στη ζωή του, και να ενισχύσεις το αίσθημα του αρσενικού, είναι χαρίζοντάς του ένα οικογενειακό κειμήλιο. Συνήθως πρόκειται για μανικετόκουμπα ή κάποιο παλιό ρολόι.

Χωρίς να θέλουμε να φανούμε κακεντρεχείς, στην ατυχή περίπτωση χωρισμού είναι πολλά τα σενάρια που μπορεί να ακολουθήσουν. Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις για να σε βοηθήσει λίγο περισσότερο να πάρεις την τελική σου απόφαση για αυτή την τολμηρή κίνηση, είναι να επισκεφθείς έναν ειδικό στις εκτιμήσεις επώνυμων ρολογιών, γιατί πού ξέρεις, μπορεί να υποτίμησες την αξία του και αργότερα να το μετανιώσεις!

  1. Για Εκείνον και Μόνο

Μια σχέση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις ισορροπίες στο μοίρασμα τις πίτας του χρόνου.
Κάνοντας ένα δώρο που δε θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε άλλον, βασιζόμενη στα προσωπικά του χόμπι (πχ. Κάποιο τεχνολογικό ή ταξιδιωτικό γκάτζετ) του θυμίζεις πως ενθαρρύνεις την ανάγκη να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του και τα πράγματα που του αρέσουν, και αγαπάς αυτή την πλευρά του. 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ