Μενού Κλείσιμο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2021-2022

Εγγραφές 2021-2022

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Κατερίνης είναι δημόσιο σχολείο της Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παρέχεται η δυνατότητα σε άτομα 18 ετών και άνω που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική, οικονομική και επαγγελματική ζωή. Η διάρκεια φοίτησης είναι δύο (2) σχολικά έτη και κατανέμεται σε δύο κύκλους (Α’ & Β’ κύκλος). Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες 16:30-20:30. Τα γνωστικά αντικείμενα είναι: Ελληνική Γλώσσα, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Μαθηματικά, Κοινωνική Εκπαίδευση, Φυσικές Επιστήμες, Πολιτισμική – Αισθητική αγωγή.

Επίσης, παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες και ενισχυτική διδασκαλία σε όποια μαθήματα κρίνεται ότι οι εκπαιδευόμενοι έχουν ανάγκη. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επισκέψεις.

Για την αίτηση εγγραφής απαιτείται:

α) Ταυτότητα ή διαβατήριο και άδεια παραμονής

β) Απολυτήριο δημοτικού ή αντίστοιχος τίτλος

γ) Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Ενημερώστε φίλους και γνωστούς που έχουν ανάγκη το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας!

Διεύθυνση:

Μητροπόλεως 2, Κατερίνη (στο κτηριακό συγκρότημα του 4ου Γυμνασίου & 4ου Λυκείου Κατερίνης, δίπλα στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης).

Τηλέφωνο: 2351022744, απογευματινές ώρες 16:30-20:30 καθημερινές.

Μήπως είσαι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ και δεν έχεις απολυτήριο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ;

Μην προβληματίζεσαι!
ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Σ.Δ.Ε.)!
-Σε 2 χρόνια θα έχεις απολυτήριο Γυμνασίου!
-Με λίγες ώρες μάθημα!
-Μόνο το απόγευμα: 16.30-20.30!
-Δωρεάν φοίτηση!
-Χωρίς εξετάσεις!
-Ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών!

Οι αιτήσεις εγγραφής για το νέο σχολικό έτος 2021-22 ξεκίνησαν από την 1η Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται έως τις 15 Οκτώβρη καθημερινά από τις 5.00 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. (ώρες κοινού) στο Σ.Δ.Ε. Κατερίνης

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ