Μενού Κλείσιμο

Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α Ν. Πιερίας στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας για κοινωνικοποίηση  των παιδιών μας, με χαρά δεχθήκαμε πρόσκληση της κυρίας Δριστά Χρυσαυγής, Διευθύντριας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας για να επισκεφτούμε το Σχολείο. 

Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και με την Αθανασία, τον Ηλία και τον Δημήτρη, παιδιά του Συλλόγου μας ξεκινήσαμε. 

Μας υποδέχτηκε η κ. Δριστά μαζί με τους καθηγητές  Αργυρώ Κουβά, Σοφία Τερζοπουλου και Αναστάσιο Στογιαννόπουλο. Ξεναγηθήκαμε στον χώρο και είχαμε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τις μαθήτριες και του μαθητές του Σχολείου. Για τα παιδιά μας υπήρξε ευχάριστη εμπειρία να έρθουν σε επαφή με ενήλικους μαθητές. Οι ερωτήσεις πολλές και απαντήσεις περισσότερες.

 

Καθηγητές και μαθητές πέρα από την εκδήλωση της αγάπης  και την φιλοξενία που μας επιφύλαξαν, κράτησαν το καλύτερο για το τέλος. Μάς δώρισαν  κούτες με τρόφιμα τα οποία προμηθεύτηκαν  από το υστέρημα τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αγάπης του Συλλόγου μας για διανομή τροφίμων σε μονογονεϊκές οικογένειες εν όψη των Χριστουγέννων.

Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Το μήνυμα αγάπης του Θεανθρώπου Χριστού μας στην πράξη και επίκαιρο όσο ποτέ. 

Η επαφή  του Συλλόγου μας με τους κοινωνικούς φορείς της πόλης μας, αποτελεί για εμάς  βήμα γνωστοποίησης  των προβλημάτων και των αναγκών μας, αλλά και βήμα με τις  προτεινόμενες  λύσεις του αναπηρικού κινήματος.

Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Σχολείο και βαθιά συγκινημένοι για την αγάπη των φίλων μας. 

Στο πρόσωπο της κυρίας Δριστά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευτές και τους μαθητές και να τους ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2024.- 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Γεωργιάδης Γεώργιος

Πρόεδρος

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ