Μενού Κλείσιμο

Το Διεθνές Ίδρυμα Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου, επιχειρεί να επιστρέψει στην κανονικότητα

Πάει σε (κανονικές) εκλογές

 

Τον τελευταίο σκόπελο ετοιμάζεται να περάσει η προσωρινή διοίκηση του Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την προκήρυξη των εκλογών, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα και το Ίδρυμα να ξεκινήσει τη λειτουργία του με στέρεες βάσεις.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της προσωρινή διοίκησης, οι εκλογές έχουν οριστεί για τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα στην έδρα του Ιδρύματος (Αλεξάνδρειο- Κόμβος Βαρικού).

Των εκλογών θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών και μοναδικό της θέμα θα είναι η εκλογή έξι (από τα συνολικά 9) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (της Εκτελεστικής Γραμματείας) και τριών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής.

Η προκήρυξη των εκλογών γίνεται σύμφωνα με την απόφαση 418/2018 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κατερίνης, όπως αυτή συμπληρώθηκε και μεταρρυθμίστηκε με την με αριθμό 407/2019 απόφαση του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Κατερίνης και, σε εφαρμογή αυτών, κατόπιν λήψης απόφασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου στην συνεδρίαση της 1ης  Δεκεμβρίου 2019.

Πλέον, καλούνται, όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του ΔΙΜΜΑ να συμμετέχουν στις εκλογές.

Όπως αναφέρει το ΔΙΜΜΑ, «οποιος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Εκτελεστικής Γραμματείας) πρέπει να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 6977254045 και 6973719165 μέχρι και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 όπως ορίζει το καταστατικό.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ