Μενού Κλείσιμο

Thessaloniki Street Food Festival | Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού έρχεται στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF Helexpo το τετραήμερο 07/10-10/10

Επιστρέφει από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου το Thessaloniki Street Food Festival με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Σε ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο μετατρέπεται ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo το τετραήμερο από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Όπως επισημαίνεται, η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη, το Thessaloniki Street Food Festival έρχεται και φέτος, με την 4η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού.

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin)  επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με το Thessaloniki Street Food Festival 2021.

Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στη βόρεια Ελλάδα», όπως αναφέρει το φεστιβάλ.

E-Tickets:

Από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/festival/thessaloniki-street-food-festival-2021/.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/erchete-gia-ena-tetraimeto-ton-oktovrio-to-thessaloniki-street-food-festival

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ