Μενού Κλείσιμο

Συνέντευξη τύπου από τους συνδιοργανωτές της 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ: «Επίθεση» εξωστρέφειας

Κοινή συνέντευξη τύπου, για την Επετειακή 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019, παραχώρησαν οι συνδιοργανωτές της έκθεσης, σήμερα το πρωί, στην έδρα της Π.Ε. Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Κώστας Κουκοδήμος και Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (ως επικεφαλής των τριών θεσμών που διοργανώνουν την έκθεση), αναφέρθηκαν στη φετινή διοργάνωση η οποία ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή.

Η Επετειακή 10η Εμποροβιομηχανική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2019 (10η ΕΒΕΠ – ΚΜ 2019), θα λειτουργήσει με ελεύθερη είσοδο, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης, στον οικισμό της Ανδρομάχης.

Για ένα μεγάλο επιχειρηματικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, έκανε λόγο η αντιπεριφερειάρχης, επισημαίνοντας πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα συνεχίσει να στηρίζει σημαντικές δράσεις και να αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση μεγάλων γεγονότων, που επιδιώκουν την ανάδειξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την προβολή της πιερικής επιχειρηματικότητας, των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η κ. Μαυρίδου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καλή συνεργασία μεταξύ των συνδιοργανωτών, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη στήριξη του επιχειρείν και ειδικότερα την εκθεσιακή παρουσία δυναμικών και εξωστρεφών επιτυχημένων πιερικών και όχι μόνο επιχειρήσεων.

Στη συνέχιση της στήριξης του Δήμου Κατερίνης, στη διοργάνωση της έκθεσης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης. Ο Κώστας Κουκοδήμος, επανέλαβε τη θέση του για υλοποίηση μόνιμου εκθεσιακού χώρου, ενώ παρουσίασε αναλυτικά τις δαπάνες, που θα αναλάβει ο Δήμος Κατερίνης, για την αρτιότερη λειτουργία της έκθεσης. Ο κ. Κουκοδήμος, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, για την πρωτοβουλία της δημιουργίας της έκθεσης πριν από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα σήμερα η Πιερία να προβάλλεται πανελλαδικώς.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, τόνισε, πως πλέον η έκθεση αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό-η οποία ξεκίνησε σε περίοδο οικονομικής κρίσης-και οφείλει την επιτυχία της στην άψογη συνεργασία των συνδιοργανωτών. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ υπογράμμισε πως στόχος της ήταν και παραμένει, η προβολή, η προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.

«Η επιτυχία της έκθεσης, διαφαίνεται τόσο από τη δεκαετή διάρκεια της, όσο και από τον αριθμό των εκθετών, που κάθε χρόνο αυξάνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Χατζηχριστοδούλου, ευχαρίστησε τόσο την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας όσο και το Δήμο Κατερίνης, για την οικονομική ενίσχυση και τη γενικότερη στήριξη, ενώ δεν παρέλειψε (για μια ακόμη φορά) να αναφερθεί «στην επιτακτική ανάγκη δημιουργίας μόνιμου εκθεσιακού χώρου», προσκαλώντας πολίτες και επισκέπτες της Πιερίας να επισκεφθούν την έκθεση και να γνωρίσουν το παραγωγικό δυναμικό της Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ