Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Πιερίας με τον Ιατρικό Σύλλογο

Επί τάπητος τα υπαρκτά προβλήματα

 

Επίσκεψη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Πιερίας με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση για θέματα που άπτονται του χώρου της υγείας .

 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των ιατρών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τα προβλήματα στις υγειονομικές δομές σε επίπεδο νομού, οι ελλείψεις σε υποδομές, οι ποιοτικές συνθήκες νοσηλείας καθώς και μια σειρά άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υγείας.

Επίσης έγινε αναφορά στα προβλήματα των εργαστηριακών ιατρών εξαιτίας της επιβάρυνσης (clawback-rebate) από υποχρεωτικές εκπτώσεις και φορολογικές κρατήσεις. Τ

ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και Ιατρικός Σύλλογος δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν επαφή με στόχο την προώθηση καινοτόμων προτάσεων για την υγεία, καθώς και για την διευκόλυνση της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του χώρου.

Επικεφαλής του κλιμακίου της ΝΟΔΕ Πιερίας, ήταν ο Πρόεδρος Μπάμπης Μπρουσκέλης, ενώ από πλευράς Ιατρικού Συλλόγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος Ηρακλής Τσανικίδης, ο Γιάννης  Μποστανιτης, Γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου και το μέλος Παντελής Παντελιδης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ