Μενού Κλείσιμο

Στον αντιδήμαρχο της Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού ΕΟΣ Κατερίνης

Με προτάσεις για τον τουρισμό βουνού

 

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργο Νταντάμη είχε ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Κατερίνης Θεόδωρος Τεκιρίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου (Ε.Ο.Σ Κατερίνης ),

 

Ο κ. Τεκιρίδης αφού πρώτα αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τη νέα δημοτική αρχή εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα παραχθεί ουσιαστικό έργο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, στη συνέχεια, ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο για τις τρέχουσες εξελίξεις στον ορεινό τουρισμό και κατ’ επέκταση στον ορειβατικό – περιπατητικό τουρισμό. Παράλληλα τόνισε το ρόλο και τη συμβολή του ορειβατικού συλλόγου στην τοπική κοινωνία και κυρίως στους τομείς του εναλλακτικού τουρισμού, του αθλητισμού, εθελοντισμού αλλά και την καθοριστική συμμετοχή του σε διασωστικές αποστολές.

Ο κ. Τεκιρίδης ανέπτυξε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ΕΟΣ Κατερίνης αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάδειξη ορεινών και παραποτάμιων μονοπατιών.

Από την πλευρά του, ο κ. Νταντάμης εξήρε το σπουδαίο έργο που παράγει ο ορειβατικός σύλλογος και δήλωσε τη στήριξή του: «ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης με σημαντική διαδρομή στα τοπικά δρώμενα προσφέρει έργο με θετικό πρόσημο ενεργοποιώντας την τοπική κοινωνία και αναδεικνύοντας τις ομορφιές των βουνών μας. Μέσα από τη συνεργασία θα πετύχουμε την ανάδειξη των ιστορικών ορεινών διαδρομών μας στοχεύοντας στην ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στον Δήμο Κατερίνης».

Να σημειωθεί πως στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από τον ΕΟΣ ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Οικονόμου, η Ταμίας Αργυρώ Μπουζιώτα και ο Έφορος Χιονοδρομίας Ηλίας Κυριζόπουλος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ