Μενού Κλείσιμο

Χριστούγεννα στο δάσος από τον ΕΟΣ Κατερίνης

Δημιουργοί υπέροχων αναμνήσεων!

 

Κυριακή 22 Δεκ 2019 ψάχνοντας με ανάμικτα συναισθήματα, χωθήκαμε στην καρδία ενός καταπληκτικού δάσους ,να βρούμε το χαμένο πνεύμα των Χριστουγέννων…

Μικροί και μεγάλοι σήμερα σηκωθήκαμε από τον καναπέ, κάναμε αυτό που ξέραμε καλά ζήσαμε, χαρήκαμε γίναμε παιδιά! Αναζητήσαμε ξωτικά και νεράιδες!

Ζήσαμε συναισθήματα χαράς, ελπίδας, αγάπης, ζεστασιάς, αισιοδοξίας.

Αντήχησαν σε όλο το βουνό παιδικές φωνούλες τραγουδώντας «τρίγωνα κάλαντα» .. ήπιαμε κόκκινο κρασί. Κεραστήκαμε πεντανόστιμες λιχουδιές ανταλλάξαμε ευχές.

Από σήμερα τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά! θα τα κάνουμε εμείς διαφορετικά… μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο αρκεί να πιαστούμε όλοι χέρι ..χέρι.

Φεύγοντας το δενδράκι στολισμένο έχοντας το βλέμμα του, πάνω μας, περήφανα μας χαιρετούσε και ανανέωνε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Τα Χριστούγεννα ήταν στη Καρδιά μας «Χρόνια πολλά σε όλους»

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του συλλόγου που μας εμπιστεύτηκαν, ευχαριστούμε, την Χριστίνα, την Κατερίνα, την Δήμητρα, την  Βίκυ, την Χρύσα, την Αργυρώ, την Έφη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην οργάνωση και καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εξόρμηση την τελευταία του έτους!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ