Μενού Κλείσιμο

Στην Κατερίνη ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας

ΝΟΔΕ Πιερίας

 

Στην Πιερία  θα βρίσκεται, την Τετάρτη,  ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου, στο πλαίσιο εξόρμηση στελεχών του κυβερνόντος κόμματος  σε Μακεδονία και Θράκη, ενόψει της 84ης ΔΕΘ. 

 

Στο κλιμάκιο, επίσης, θα συμμετάσχουν οι Βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ. Γεώργιο, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, με κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., καθώς και με  μέλη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας.

Επιπλέον, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» και τον πρότυπο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ράχης – Λόφου «Ο Άγιος Λουκάς».

Στις 7  το απόγευμα της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων του κ. Στεργίου με παραγωγικούς φορείς της Πιερίας. Η ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ