Μενού Κλείσιμο

«Πρόληψη της εξάρτησης και ασφαλής χρήση του διαδικτύου»

Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πρόληψης «Άτρακτος»

 

«Πρόληψη της εξάρτησης από το διαδίκτυο και ασφαλής χρήση αυτού» τιτλοφορείται το πρόγραμμα, του υλοποιούν, το Κέντρο Πρόληψης «Άτρακτος», η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης με την ουσιαστική συμβολή του γραφείου σχολικών δραστηριοτήτων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Δ’, Ε, και Στ’ δημοτικού, σχολείων της Κατερίνης και Κορινού και βασικός σκοπός του είναι η ενημέρωση και ενημέρωση των μαθητών σε θέμα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, την πρόληψη της εξάρτησης και την αντιμετώπιση των κινδύνων που προκύπτουν από την αλόγιστη χρήση

Το πρόγραμμα πρόκειται να υλοποιηθεί από 24 Οκτωβρίου 2019 έως και 27 Φεβρουαρίου 2020. Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα ενδιαφερόμενα σχολεία θα γίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του κέντρου πρόληψης Άτρακτος 23510-78614, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης με την αμέριστη συμπαράσταση του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ).

«Η αγαστή συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ αποδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία των φορέων της πόλης σε θέματα πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης», καταλήγει σχετική κοινή ανακοίνωση του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης και του Κέντρου Πρόληψης «Άτρακτος»

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ