Μενού Κλείσιμο

Πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», από την Ποδηλατική Από-Δραση

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας συνεχίζει το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», εκτός σχολικού περιβάλλοντος. Μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημειώθηκε το περασμένο φθινόπωρο, έχει προγραμματισθεί νέος κύκλος εκπαίδευσης για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Το Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής απευθύνεται πλέον σε οικογένειες (γονείς και παιδιά 6+ ετών), οι οποίες αγαπούν το ποδήλατο και το επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους στην πόλη. Σκοπός του προγράμματος είναι να γίνουν γνωστοί τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά οι βασικοί κανόνες οδικής ασφάλειας, αλλά και να δοθούν συμβουλές και τρόποι σωστού χειρισμού και οδήγησης του ποδηλάτου στο αστικό περιβάλλον.

Μέλη-εκπαιδευτές του συλλόγου και ενεργά μέλη του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας θα εκπαιδεύουν κατόπιν ραντεβού κάθε Δευτέρα και Σάββατο από τις 6.00 το απόγευμα για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, οικογένειες που θα έχουν έγκαιρα δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διαρκεί από 60 έως 90 λεπτά, διεξάγεται μέσα στην πόλη και οι συμμετέχοντες συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Εγγραφή μέλους μπορεί να γίνει και την ημέρα του προγράμματος καταβάλοντας τη συνδρομή των 10 ευρώ (μόνο για τον ενήλικα συνοδό).

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο γονέων, τηλέφωνο, email) και αριθμό συμμετεχόντων (Ενήλικες-παιδιά):

-Στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση podilatikiapodrasi@gmail.com

-Με inbox μήνυμα στη σελίδα μας της Ποδηλατικής Από-Δρασης στο Facebook

-Στα τηλέφωνα 6932898237 και 6946685213

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ