Μενού Κλείσιμο

Η Ποδηλατική Από-Δραση επεκτείνει το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια»

Μετά από εννέα χρόνια δραστηριότητας στον τομέα της Ποδηλατικής Παιδείας, η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας επεκτείνει το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Το Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής απευθύνεται πλέον σε οικογένειες (γονείς και παιδιά 6+ ετών), οι οποίες αγαπούν το ποδήλατο και το επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους στην πόλη. Σκοπός του προγράμματος είναι να γίνουν γνωστοί τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά οι βασικοί κανόνες οδικής ασφάλειας, αλλά και να δοθούν συμβουλές και τρόποι σωστού χειρισμού και οδήγησης του ποδηλάτου στο αστικό περιβάλλον.

Μέλη-εκπαιδευτές του συλλόγου και ενεργά μέλη του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας θα εκπαιδεύουν κατόπιν ραντεβού κάθε Δευτέρα απόγευμα για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, οικογένειες που θα έχουν έγκαιρα δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 60-90 λεπτά, διεξάγεται μέσα στην πόλη και οι συμμετέχοντες συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμουλα στην ιστοσελίδα: www.podilatikiapodrasi.gr

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ