Μενού Κλείσιμο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού χώρου Ανδρών-Γυναικών

Με Εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18,  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου Ανδρών-Γυναικών, το οποίο διεξήχθη για 1η φορά στην Βόρεια Ελλάδα, στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου «Ευάγγελος Πολύζος», στον Κολινδρό, σε συνεργασία  με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Αθλητικό Σύλλογο «Αρχέλαος». 

Τους πανελλήνιους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και απόνειμαν  βραβεία και αναμνηστικές πλακέτες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Ρέρρας Αθανάσιος, ο Γεν. Γραμ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Στάιος Σταύρος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σαμακογλής, ο ομοσπονδιακός προπονητής τοξοβολίας, η Ολυμπιονίκης τοξοβολίας κ. Ψαρρά Ευαγγελία, η επίσης, ολυμπιονίκης κ. Φωτεινή Βαβάτση, ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, ο προπονητής του ΑΡΧΕΛΑΟΣ κ. Χαρίσης Γιάννης, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρου κ. Κομπατσιάρης Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Πολύζος Ηλίας , Χλεμές Στέλιος, Τσιμτσούδας Νίκος, Ναβροζίδου Μαρία και Κοεμτζής Δημήρτριος, ο πρ. Δήμαρχος Κολινδρού κ. Καλύβας Γιώργος, ο πρόεδρος Κολινδρού κ. Πλιάμης Αντώνης και ο ΔΣ κ. Καλύβας Νικόλας

Τα Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ.Χ. 2024 Α-Γ Κολινδρός Πιερίας αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

 

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ