Μενού Κλείσιμο

Ορίστηκαν οι υπεύθυνοι τομέων της ΝΟΔΕ Πιερίας

Η κομματική οργάνωση διευρύνεται

 

Διευρύνεται η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας με νέους τομείς και  τομεάρχες, οι οποίοι προτάθηκαν από τον πρόεδρο της οργάνωσης Μπάμπη Μπρουσκέλη και εγκρίθηκαν  από την Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος.

 

Το βράδυ της Τετάρτης, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, υπό την προεδρεία του Μπάμπη Μπρουσκέλη και την παρουσία του Τομεάρχη της ΝΟ.Δ.Ε. Λευτέρη Κλώνου, έγινε η πρώτη συνεδρίαση του τοπικού κομματικού οργάνου, με τη συμμετοχή των νέων μελών.

«Η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, πιστή στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση του οράματος και της δέσμευσης του προέδρου μας  Κυριάκου Μητσοτάκη για την δημιουργία ενός σύγχρονου, δημοκρατικού και ανανεωμένου ευρωπαϊκού κόμματος, με άνοιγμα στους ενεργούς πολίτες.  Η κομματική μας οργάνωση στην Πιερία μεγαλώνει και διευρύνεται ακόμη περισσότερο, με τη συμμετοχή νέων αξιόλογων προσώπων, γνώστες του αντικειμένου, καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο, που θα ασχοληθούν  με διάθεση προσφοράς», ανέφερε ο κ. Μπρουσκέλης στην έναρξη της συνεδρίασης, σημειώνοντας πως η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας εισέρχεται σε νέα φάση λειτουργίας με εξωστρέφεια και διαρκή παρουσία στα τοπικά δρώμενα.

«Κτίζουμε βήμα – βήμα τη νέα κομματική οργάνωση που την θέλουμε ανοικτή για την τοπική κοινωνία και «ετοιμοπόλεμη» μπροστά  στις νέες προκλήσεις της εποχής. Έτσι λοιπόν η ανασυγκρότηση προχωρεί και η κομματική βάση αποκτά την οντότητα που επιδιώκουμε, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την ευρεία συμμετοχή στελεχών».

Από  την πλευρά του, ο Τομεάρχης της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Λευτέρης Κλώνος τόνισε πως στόχος είναι η κομματική οργάνωση να ασχοληθεί πιο ενεργά με θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, μέσω διαφόρων δράσεων και παρεμβάσεων.

Ακολουθούν τα νέα πρόσωπα που στελεχώνουν τη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας ανά τομέα:

Τομέας Υγείας: Κωνσταντίνος Χρίστογλου, Σταύρος Χριστοφορίδης, Αντώνιος Καλλιφατίδης, Ηρακλής Τσανικίδης και Καλυψώ Σκούμπα

Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας: Δημήτριος Τσιμήτρης, Τριανταφυλλιά Κουρινιώτη και Γεώργιος Πολυχρονίδης

Τομέας Τουρισμού: Μαρία Ναβροζίδου και Δημήτριος Τοπαλίδης

Τομέας Παιδείας: Θεόδωρος Σιαμάγκας, Αθανάσιος Παπαμιχαήλ και Ελένη Δασκαλοπούλου

Τομέας Δικαιοσύνης και Δημόσιας Ασφάλειας: Περικλής Γιδαράκος, Ευάγγελος Πόδας, Αναστασία Ασλανίδου, Δημήτριος Σιανίδης και Γεώργιος Αδαμόπουλος

Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού: Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, Αθανάσιος Κήπου και Γεώργιος Δουλδούρας

Τομέας Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας: Γεώργιος Σπυριδόπουλος, Ιωάννης Παπαδόπουλος και Έλλη Νανίτσιου

Τομέας Πολιτισμού: Δημήτριος Δένης και Χαϊδω Παπαχατζή

Τομέας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνιος Βελώνης και Νικόλαος Μπατσίλας

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ