Μενού Κλείσιμο

Όλα έτοιμα για τον «Δρόμο Αλληλεγγύης του Αγ. Χαραλάμπους»

Σύσκεψη των επικεφαλής διοργανωτών του 8ου  Δρόμου Αλληλεγγύης ΙερούΝαού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους π. Κυριάκος Κοκελίδης. Από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Κατερίνης ο Ανθυπαστυνόμος κ. Πράτσιος Θεόδωρος. Από το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Κατερίνης) η Αγάπη Πεταλίδου. Από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» το μέλος του Συλλόγου, π. Πρόεδρος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα Αλέξανδρος Πούλιος. Ο Ευάγγελος Μησιάκας εκπροσώπησε την Οργανωτική Επιτροπή. Από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη» παραβρέθηκαν οι Καραμήτσιου Ράνια Γενική Γραμματέας του Συλλόγου,Καστανάρα Ελένη, ταμίας, Νιώτη Αικατερίνη, μέλος, Γκανάς Νίκος, μέλος.

Μαζική συμμετοχή – ισχυρό το μήνυμα Αλληλεγγύης

Ο π. Κυριάκος Κοκελίδης αφού μετέφερε τις ευχές του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, έδωσεέμφαση στην συγκινητική υποστήριξη του κόσμου για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας «Η ΑγίαΑικατερίνη» για την απόκτηση εξοπλισμού στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγουστην οδό Παναγή Τσαλδάρη 16 στην Κατερίνη.Παράλληλα, ευχαρίστησε κάθε χορηγό και εθελοντή για την συνδρομή του,ενώ ευχήθηκε «καλό τερματισμό και καλή επιτυχία».

Διπλό το μήνυμα του αγώνα. Στροφή στην άθληση και στην κοινωνική Αλληλεγγύη

Ο Σύλλογος Δρομέων «ΖΕΥΣ» από το 2009 διοργανώνει αγώνες και καλεί τονκόσμο να συμμετέχει μαζικά. Για άλλη μια χρονιά καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου «να λάβουν μέρος και να  στείλουντο μήνυμα της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης».

«Μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο»

Η γενική γραμματέας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν.Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη», ευχαρίστησεόλους όσοι συμβάλλουν στον αγώνα και όσους βοήθησαν στο να ενισχυθεί ο ΣύλλογοςΚαρκινοπαθών. «Η διαχρονική στήριξη της τοπικής Εκκλησίας και της κοινωνίας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο».

Πανέτοιμα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Στην τελική ευθεία οιπροετοιμασίες.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των φορέων για την πρόοδο των προετοιμασιών και ευχαρίστησαν θερμά όλους όσοι συμβάλουν στην ομαλή δια. Ευχαρίστησαν θερμάόλα τα μέλη της επιτροπής για την στήριξή  τους και ζήτησαν την κατανόησητου κόσμου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου.

Ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους φορείς πουεμπλέκονται στον αγώνα όπως την Τροχαία, το Σώμα Εθελοντών,Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού ΕρυθρούΣταυρού, στην Λέσχη Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, την Ποδηλατική Απόδραση, τον Ιατρό του αγώνα Δημήτριο Παγωνίδη (απεσταλμένο τουΙατρικού Συλλόγου Κατερίνης)  και τους μεμονωμένους εθελοντές.

 Αξίζει νασημειωθεί ότι το ΑΛΦΑ Νεφρολογικό Κέντρο Κατερίνης παρέχει τοασθενοφόρο, ενώ η Εταιρεία Νερό – Μεντεκίδης Α.Ε. προσφέρει όλα τα νεράτου αγώνα. Νερά επίσης προσφέρει η κάβα ποτών της κ. Μαρίας Ιωακειμίδου ενώ ψυγεία η κάβα του κ. Γκοτζαμανίδη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 στις 7 τοαπόγευμα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον Ιερό Ναό ΑγίουΧαραλάμπους Κατερίνης και είναι συνολικής απόστασης 5.000 μέτρων. Οιεγγραφές έχουν κλείσει.Για πληροφορίες αγώνα και εγγραφών καλέστε στο 6976692445 και στο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αλέξανδρο Πούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ