Μενού Κλείσιμο

Οι Τευτλοπαραγωγοί της Πιερίας για την επαναλειτουργία εργοστασίων της Ε.Β.Ζ.

Το «ευχαριστώ» στον Δήμαρχο και τον Υπουργό

 

Την ικανοποίησή τους για την θετική εξέλιξη που είχε το ζήτημα της λειτουργίας δύο εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους, οι τευτλοπαραγωγοί της Πιερίας, ευχαριστώντας τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και το δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

 

Στην ανακοίνωσή τους, η οποία εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Οι τευτλοπαραγωγοί Πιερίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Αδωνι Γεωργιάδη για την  οριστική επίλυση του προβλήματος που απασχολούσε εκατοντάδες παραγωγούς της Πιερίας και χιλιάδες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας και την μίσθωση των δύο εργοστασίων, στο Πλατύ και τις Σέρρες, της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τις ενέργειές του για την οριστική επίλυση του ζητήματος σ το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο  που έθεσε άμεσα   το ζήτημα στον αρμόδιο Υπουργό και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για να μη χαθούν οι επιδοτήσεις και να απορροφηθεί  όλη η παραγόμενη ποσότητα ζαχαρότευτλων.

Πηγή: eptanews.gr

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ