Μενού Κλείσιμο

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας εξελέγη νέος Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Πρόεδρος και με τη βούλα!

 

Για μία ισχυρή εντολή για τη χάραξη μιας νέας παραγωγικής και αναπτυξιακής πορείας, στην οποία οι Περιφέρειες θα πρωταγωνιστήσουν, έκανε λόγο ο νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας

 

Ο κ. Τζιτζικώστας εξελέγη (όπως αναμενόταν) με ευρύτατη πλειοψηφία νέος Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, στη χθεσινη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που είχε ως μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη συγκρότησή του σε σώμα.

 

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΝΠΕ και συμμετείχαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες της προηγούμενης Τετάρτης. Ο κ. Τζιτζικώστας έλαβε 22 ψήφους από τα 23 παρόντα μέλη του Συμβουλίου, ενώ βρέθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο κ. Τζιτζικώστας ως νέος Πρόεδρος της ΕΝΠΕ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Ένωσης: «Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τη δέσμευση των Περιφερειών της χώρας να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τη μετάβαση από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην εποχή της Περιφερειακής Διακυβέρνησης. Είναι μία μεγάλη νίκη που βάζει τις Περιφέρειες μπροστά στη μεγάλη πρόκληση να αλλάξουμε την Ελλάδα. Είναι μία ισχυρή εντολή για τη χάραξη μιας νέας παραγωγικής και αναπτυξιακής πορείας, στην οποία οι Περιφέρειες θα πρωταγωνιστήσουν. Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου, αποτελεί για μένα τεράστια τιμή και ευθύνη και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να λειτουργήσουν οι Περιφέρειες ως καταλύτες της ανάπτυξης και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, πέρα και έξω από στερεότυπα και διαχωριστικές γραμμές, οι Περιφερειάρχες, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι σε όλη την Ελλάδα, θα δουλέψουμε για το κοινό μας όραμα και τους κοινούς μας στόχους. Προχωράμε μπροστά για Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες, για μια Σύγχρονη και Ισχυρή Ελλάδα».

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ