Μενού Κλείσιμο

Ο (απερχόμενος) Πρόεδρος της Σχ.Επ. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χρ. Κυραϊλίδης απαντά στο Δήμο για τις εργασίες στα σχολεία

Οι εργασίες ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν τέλος Αυγούστου

 

Την ενόχλησή του εκφράζει με επιστολή του, ο απερχόμενος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης, για τα όσα αναφέρονται σε δελτίο τύπου του Δήμου, σχετικά με το χρόνο κατά τον οποίο έγιναν οι εργασίες συντήρησης των σχολείων ενόψει της σχολικής χρονιάς που ξεκινά σήμερα

 

Ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, αφού σημειώνει πως παραμένει πρόεδρος της Σ.Ε. «έως την αντικατάστασή του από το Δημοτικό Συμβούλιο», κάνει λόγο για «παραπλανητικό κείμενο» που στόχο έχει να «διαστρεβλώσει την αλήθεια», εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως «ο νέος Δήμαρχος δεν έχει λάβει γνώση του παραπλανητικού κειμένου».

Στην επιστολή του, ο κ. Κυραϊλίδης, αναφέρει: «Με έκπληξη διάβασα στα ΜΜΕ της Πιερίας, το δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής ότι δεν είμαι πλέον Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κατερίνης και ότι τις εργασίες που έκανα σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους τελευταίους τέσσερις μήνες, έγιναν όλες από τη νέα Διοίκηση σε τέσσερις μέρες!

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να γνωρίζουν οι συνδημότες μου αναφέρω και επικαλούμαι τις μαρτυρίες των Διευθυντών των σχολείων και της Σχολικής Επιτροπής.

Έγιναν εργασίες: Βαφής και συντήρησης αύλειου χώρου στο Γυμνάσιο Περίστασης, στο Γυμνάσιο Κορινού, στο Γυμνάσιο Ρητίνης, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κ. Μηλιάς, στο 2ο ΕΠΑΛ και ΕΕΕΚ στο Ν. Κεραμίδι, στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης, στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, στο 2ο -5ο Λύκειο, στο 3ο Γυμνάσιο και Λυκείο, στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο, στο 6ο και 7ο Γυμνάσιο, όπως επίσης και στο συγκρότημα 1ο Λύκειο, 1ο  Γυμνάσιο και 2ο Γυμνάσιο.

Οι εργασίες αφορούσαν βαφή αιθουσών,  συντήρηση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, τοποθετήσεις φωτιστικών σωμάτων, τοποθετήσεις πλακιδίων σε αίθουσες και γραφεία, τοποθετήσεις κλιματιστικών σε αίθουσες, συντήρηση δικτύων και τοποθέτηση ηλεκτρονικών υπολογιστών όπου ήταν απαραίτητο. Επιπλέον συντήρηση και επισκευή στεγών σχολικών μονάδων, εργασίες που διήρκησαν τέσσερις μήνες.

Οι εργασίες ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν τέλος Αυγούστου.

Επίσης οι απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες, έγιναν το τελευταίο 15νθήμερο του Αυγούστου με την προηγούμενη Διοίκηση.

Είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν όλες οι αυτές οι εργασίες που έκανα ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, να αναφέρει η παρούσα Διοίκηση ότι τις έχει κάνει μέσα σε τέσσερις μέρες! Είμαι σίγουρος οτι ο νέος Δήμαρχος δεν έχει λάβει γνώση του παραπλανητικού κειμένου που δημοσιεύτηκε και διαστρεβλώνει την αλήθεια.

Σημειωτέον ό,τι ακόμη είμαι Προέδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κατερίνης μέχρι την αντικατάσταση μου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εύχομαι στη νέα Διοίκηση να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που έγινε στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, και δηλώνω ότι θα είμαι συμπαραστάσης στην προσπάθεια αυτή.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ