Μενού Κλείσιμο

Στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Μητροπολίτης

Η στενή συνεργασία συνεχίζεται

 

Μετά και τη διοργάνωση κοινών ημερίδων με αναφορά στα προβλήματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Μητρόπολη επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους, για συνέχιση τής συνεργασίας τους

 

Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Καζταρίδη, καθώς και στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Μητροπολίτης και Διευθυντής της Εκπαίδευσης συζήτησαν θέματα μείζονος σημασίας που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Επιπλέον, λόγω της ακαδημαϊκής ιδιότητας του Μητροπολίτη συζήτησαν και για την ανάγκη ενός σχεδίου ενιαίου εκπαιδευτικού προγράμματος μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος αφού ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την εγκάρδια υποδοχή τους και για την άρτια και εμπεριστατωμένη ενημέρωση που είχε, εξέφρασε τη βούληση να συνεχιστεί η διαχρονικά στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της τοπικής Εκκλησίας και της Διεύθυνσης  με κοινές πρωτοβουλίες και στο μέλλον με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων αλλά και την  αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων της νεολαίας στη σημερινή κοινωνία. Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτικούς της Πιερίας «για το εξαίρετο έργο τους, εκπαίδευσης και φροντίδας των παιδιών μας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία δύο χρόνια οι δύο φορείς μέσω του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως και του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων της Διεύθυνσης πραγματοποίησαν με επιτυχία επιμορφωτικές ημερίδες για τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέματα τη «Διαχείριση του μαθητικού άγχους» και την «ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ