Μενού Κλείσιμο

Να μην εκχωρηθεί το τεχνικό έργο σε ιδιώτες

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στηρίξει τον αγώνα της ΠΕΤ-ΟΤΕ

 

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στηρίζει τη στάση εργασίας που εξήγγειλε το σωματείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ για την σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, 8:00 -11:00 πανελλαδικά και στην οποία συμμετέχει το παράρτημα της ΠΕΤ-ΟΤΕ στο νομό Πιερίας.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η εξαγγελία της στάσης εργασίας αποφασίστηκε μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης στους εκπροσώπους του σωματείου της ΠΕΤ-ΟΤΕ για την περαιτέρω εκχώρηση μέρους του τεχνικού έργου σε εργολάβους και την άρνησή της να προχωρήσει σε νέες προσλήψεις προκειμένου να ανταποκριθεί το προσωπικό του ομίλου στις αυξανόμενες ανάγκες του τεχνικού έργου. Η Διοίκηση απέρριψε κάθε πρόταση των εκπροσώπων της ΠΕΤ-ΟΤΕ για διαφύλαξη του τεχνικού έργου. Η ενέργεια αυτή της διοίκησης θέτει υπό αμφισβήτηση την διαφύλαξη των θέσεων εργασίας.

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΤΕ, συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα τους σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και πιστεύουμε η κλιμάκωση του αγώνα να φέρει την ικανοποίηση των βασικών αιτημάτων των εργαζόμενων», καταλήγει η ανακοίνωση

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ