Μενού Κλείσιμο

Ματαιώνεται η Εμποροπανήγυρης Αιγινίου – Προέχει η υγεία των πολιτών, δηλώνει ο δήμαρχος

Την ματαίωση της φετινής Εμποροπανήγυρης Αιγινίου, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας. Σε σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος, αφού εκφράζει τη λύπη του, σημειώνει ότι ο δήμος έφτασε στην απόφαση ματαίωσης, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την προάσπιση της υγείας των πολιτών.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αναστάσιου Μανώλα έχει ως εξής: «Η Εμποροπανήγυρις Αιγινίου είναι μία από τις μεγαλύτερες της Πατρίδος μας. Η φήμη της έχει ξεπεράσει τα όρια της Μακεδονίας μας, δεχόμενη επισκέπτες αλλά και εκθέτες από πολλές περιοχές της Ελλάδος.

Επιθυμία και ελπίδα όλων μας ήταν να πραγματοποιηθεί και φέτος η Εμποροπανήγυρίς μας. Για το λόγο αυτό οι αρμόδιες Υπηρεσίες του δήμου προέβησαν έγκαιρα σε όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες, ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν να υπερνικηθούν τα εμπόδια του COVID-19. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Με ιδιαίτερη λύπη, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την προάσπιση της υγείας των πολιτών, αποφασίσαμε τη ματαίωση της φετινής Εμποροπανήγυρης.

Με τη συμβολή όλων μας στην κοινή προσπάθεια για αποφυγή της εξάπλωσης του Κορονοϊού, θα μπορέσουμε να συναντηθούμε όλοι στην Εμποροπανήγυρη Αιγινίου το Σεπτέμβριο 2021.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ