Μενού Κλείσιμο

Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας – Υποστελεχωμένες οι Τεχνικές Υπηρεσίες

Στην υποστελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επικεντρώνει η Λαϊκή Συσπείρωση, με επερώτηση που κατέθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Όπως αναφέρει στην επερώτηση: «Η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών , ταυτόχρονα με τη μεταφορά σε αυτές, όλα τα προηγούμενα χρόνια, σημαντικών αρμοδιοτήτων έχουν οδηγήσει σε πολλά προβλήματα όσον αφορά τους εναπομείναντες υπαλλήλους των υπηρεσιών και όσον αφορά την οδική ασφάλεια στο τμήμα του οδικού δικτύου που βρίσκεται στην ευθύνη της ΥΤΕΜΕΘ. 

Τα παραπάνω πολύ σοβαρά ζητήματα αναδεικνύονται στο Ομόφωνο Ψήφισμα των εργαζόμενων υπαλλήλων στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, το οποίο και σας επισυνάπτουμε.

Σε συνέχεια των ανωτέρων, ο κ. Περιφερειάρχης και οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες καλούνται να απαντήσουν και να εξηγήσουν, τι μέτρα και ενέργειες έχουν πάρει έως κα σήμερα και τι σχεδιάζουν για το επόμενο διάστημα   ώστε:

-Να στελεχωθούν άμεσα οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το αναγκαίο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων με σχέση εργασίας μόνιμη, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

-Να διεκδικηθεί άμεσα, η απαιτούμενη κρατική χρηματοδότηση, για τα αναγκαία και απαραίτητα έργα της τακτικής συντήρησης του Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας συνολικά της ΠΚΜ.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ