Μενού Κλείσιμο

Κλιμάκιο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο μπλόκο των αγροτών Κατερίνης, εκφράζοντας την στήριξη στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματά τους

Κλιμάκιο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον γραμματέα της Τ.Ε Πιερίας του ΚΚΕ Αντώνη Παπαδόπουλο και την παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Κατερίνης με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκου Τσουπέη, βρέθηκε την Τρίτη 13 Φλεβάρη στο μπλόκο των αγροτών της Κατερίνης και εξέφρασε τη στήριξή του ΚΚΕ στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματά των αγροτών.

Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος γιατί είναι αγώνας για την επιβίωση τους, για να μπορέσουν να κρατηθούν στα χωράφια και στον τόπο τους.
Επισημάνθηκε ότι τα προβλήματα που βγάζουν τους αγρότες στους δρόμους είναι εδώ και αντιμετωπίζονται μόνο μέσα από τη συνέχεια του οργανωμένου και συντονισμένου αγώνα.

Υπεύθυνοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγροτιά είναι η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και οι προηγούμενες, που εφάρμοσαν την ίδια αντιλαϊκή και αντιαγροτική πολιτική, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ και της ΚΑΠ, την οποία ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ όχι μόνο την καταψήφισε αλλά ενημέρωσε έγκαιρα για τις σοβαρές συνέπειες της.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ