Μενού Κλείσιμο

ΚΤΕΛ Πιερίας – Δραματική η μείωση δρομολογίων

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ η μείωση των δρομολογίων –λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας -φτάνει το 98%

Στο 98% μειώθηκαν τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των ΚΤΕΛ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Καραβέργος μιλώντας στην «Πρώτη γραμμή» του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, είπε πως πραγματοποιούνται 8 δρομολόγια καθημερινά προς και από τη Θεσσαλονίκη, που κυρίως εξυπηρετούν εργαζόμενους στην συμπρωτεύουσα, 2 δρομολόγια εβδομαδιαίως στην Αθήνα καθώς και 2 δρομολόγια εβδομαδιαίως της γραμμής Λιτοχώρου. Τα δρομολόγια εξυπηρετούν παράλληλα και μεγάλο όγκο αποστολής δεμάτων που έχουν αυξηθεί λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Σημειώνεται ότι κατά τις μετακινήσεις, οι επιβαίνοντες των λεωφορείων πρέπει να έχουν μαζί τους το έγγραφο μετακίνησης πολιτών.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Καραβέργος, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας έχει λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας που υποδεικνύονται από τον ΕΟΔΥ. Έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις στους χώρους του ΚΤΕΛ και σε όλα τα λεωφορεία ενώ στα ταμεία υπάρχουν αντισηπτικά για τις συναλλαγές. Ο αριθμός των επιβατών δεν ξεπερνά συνήθως τα 15 άτομα και ανταποκρίνεται απόλυτα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σύμφωνα με τις οποίες οι επιβαίνοντες δεν μπορούν να ξεπερνούν το 50% των θέσεων.

Πληροφορίες για τα δρομολόγια και τις υπηρεσίες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας, οι πολίτες μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική σελίδα: www.ktelpierias.gr

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ