Μενού Κλείσιμο

Κώστας Ρέχας: Το ανέκδοτο των Χριστουγέννων είναι το… click away – Οργισμένη αντίδραση για το μη άνοιγμα της αγοράς

Οργισμένη είναι η αντίδραση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, στην απόφαση της κυβέρνησης να παρατείνει το λουκέτο στις εμπορικές επιχειρήσεις, για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Ο κ. Ρέχας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει το click away «ανέκδοτο των Χριστουγέννων», ενώ δηλώνει, πως η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, αποδείχθηκε «για μια ακόμη φορά» κατώτερη των περιστάσεων.

 Αναλυτικά στην ανάρτησή του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, αναφέρει:

«Το ανέκδοτο των Χριστουγέννων. Για άλλη μία φορά αποφασίσατε και λειτουργείτε ως υπάλληλοι των 5-6 μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης, κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικών ειδών, παιχνιδιών και ενδυμάτων. Το click away μόνο αυτούς θα εξυπηρετήσει γιατί το 90% των μικρών επιχειρήσεων δεν έχουν e-shop και φυσικά ούτε ασύρματο  μηχάνημα συναλλαγών μιας και οι τράπεζες το δίνουν μόνο σε μεγάλες  επιχειρήσεις με μεγάλο τζίρο.

Άρα λοιπόν κύριε Γεωργιάδη αποδεικνύεται περίτρανα για ποιους έχετε εφεύρει και νομοθετήσει το click away. Τα μικρά καταστήματα τα έχετε τελειώσει με τα φοβερά μέτρα στήριξης τα οποία δυστυχώς είναι ανεπαρκή και χρειάζονται άμεσα ενίσχυση.

Τέλος όταν κλείνετε δύο και τρεις μήνες τα καταστήματα θα πρέπει να δίνονται  άμεσα οι όποιες αποζημιώσεις και όχι φιλοδωρήματα μετά από καιρό. Γιατί δεν μπορείτε να γνωρίζετε εάν ο κάθε καταστηματάρχης θα έχει χρήματα για τις βασικές ανάγκες, τις δικές του και της οικογένειας του, για όσο διαρκεί το lockdown.

Κρίμα γιατί για ακόμη μία φορά είστε κατώτεροι των περιστάσεων.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ