Μενού Κλείσιμο

Κορωνοϊός – Βορίδης: Από Δευτέρα πρόστιμο στους άνω των 60 ετών αν δεν εμβολιαστούν

Κατηγορηματικός ότι από την ερχόμενη Δευτέρα όσοι πολίτες άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού θα τους επιβληθεί πρόστιμο, εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

 

Στην παρούσα φάση «δεν έχει νόημα να πούμε σε όσους συμμορφώθηκαν, ότι καλά κάνατε εσείς που συμμορφωθήκατε, αλλά οι άλλοι που δεν συμμορφώθηκαν, δεν θα έχουν καμία κύρωση» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξηγώντας πως με αυτό τον τρόπο «ακυρώνεται οποιαδήποτε προσπάθεια την οποία κάνουμε για να ενισχύσουμε τον εμβολιασμό». «Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν μπορεί να υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι συμμορφώνονται και κάποιοι οι οποίοι δεν συμμορφώνονται χωρίς να έχουν καμία κύρωση» επανέλαβε.

 

Σε ό,τι αφορά στα κρούσματα κορωνοϊού στο Δημόσιο, ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες νοσήσεις, αλλά όχι τέτοιες που να δημιουργούν σημαντικές και ουσιώδεις δυσλειτουργίες.

 

«Μας απασχόλησαν οι νοσήσεις εκπαιδευτικών και γι’ αυτό προχωράμε σε προσλήψεις αναπληρωτών», κατέληξε σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει υπογράψει τις σχετικές αποφάσεις.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ