Μενού Κλείσιμο

«Κοιτάμε Μπροστά» Υποστελεχωμένες οι Γεωτεχνικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας

Για υποστελέχωση των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά», η οποία ζητά αναλυτική ενημέρωση για τις θέσεις που προβλέπονται στις συγκεκριμένες υπηρεσίες και πόσες τελικά από αυτές είναι καλυμμένες

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Χρήστου Γιαννούλη, «Από τα τέλη Σεπτεμβρίου περιμένει η παράταξη Κοιτάμε Μπροστά απάντηση σε σχέση με τα ζητήματα υποστελέχωσης των γεωτεχνικών υπηρεσιών  που έθεσε στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη. Σύμφωνα με πρόσφατες καταγγελίες της ΠΟΓΕΔΥ, αλλά και του ΓΕΩΤΕΕ (παράρτημα Κ. Μακεδονίας), οι θέσεις όσων υπαλλήλων συνταξιοδοτούνται δεν αναπληρώνονται, καθώς δεν γίνονται προσλήψεις τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης. Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει επιδεινωθεί περαιτέρω καθώς, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον πρόσφατο προγραμματισμό προσλήψεων της ΠΚΜ, οι θέσεις των γεωτεχνικών που ζητούνται είναι μειωμένες.

Η παράταξη Κοιτάμε Μπροστά ζητά να ενημερωθεί για τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν ώστε α) οι κενωθείσες από το 2011 έως σήμερα οργανικές θέσεις ΠΕ Γεωπόνων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας να παραμείνουν στην ανωτέρω Διεύθυνση και β) να πληρωθούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων σε όλες τις Δ/νσεις της Γεν. Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΚΜ, είτε με επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, είτε με συμμετοχή της ΠΚΜ στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ